Bolognese Pata

Bolognese pata on maukas, tomaattinen pataruoka, joka sisältää runsaasti pastaa ja kasviksia. Kasvisversion saat korvaamalla jauhelihan soijarouheella tai esim. Härkiksellä.

Valmistusohje

Valmistus:
1. Ruskista 400 g jauhelihaa kevyesti padassa.
2. Lisää 7 dl vettä. Kun vesi kiehuu, lisää pussin sisältö koko ajan sekoittaen.
3. Anna kiehua hiljalleen noin 8 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä noin 10 min ennen tarjoilua.

Ravintosisältö
Ravintoarvo per 100 g Annoksessa (2,5 dl) valmista pataa**
energiaa 1456 kJ / 344 kcal 1297 kJ / 308 kcal
proteiinia 12 g 26 g
hiilihydraattia 67 g 29 g
hiilihydraattia, josta sokereita 20 g 8,6 g
rasvaa 1,7 g 9,5 g
rasvaa, josta tyydyttynyttä 0,3 g 3,4 g
ravintokuitua 6,7 g 2,8 g
suolaa 4,5 g 2,0 g
** Tillagad enligt basrecept med malet kött (fett ca 10 %).
Ainesosat

Pasta (durumvehnäsemolina (gluteenia), tomaatti 27 %, sokeri, suola, paahdettu sipuli 2,1 %, porkkana, aromi, valkosipuli 0,4 %, palmurasva, persilja, punajuuri, maltodekstriini, chilijauhe (mausteet, suola, valkosipuli, dekstroosi, oregano), happo: sitruunahappo. Pastaa 58 %, kasviksia 31 % ja mausteita 1,6 %.

Allergeenit
  • Gluteeni

Continental Foods tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja –kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen nauttimista.