SÄÄNNÖT JA EHDOT

Blå Band -kampanja
Kampanja-aika 29.8.2022–31.12.2022

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, vähintään yli 16-vuotiaat henkilöt, jotka eivät ole työntekijöinä ottaneet osaa kampanjan valmisteluun, eivätkä asu samassa taloudessa kampanjan valmisteluihin osallistuneiden henkilöiden kanssa.
Osallistumista varten osallistujan on kirjoitettava, millä hän mieluiten haluaa täyttää uudet kulhonsa, ja täytettävä oikeat yhteystiedot.

Palkinto

Palkintoina on 10 Le Creusetin kulhosarjaa, jotka sisältävät 6 eri väristä kulhoa (yhden sarja arvo 82 €).

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 29.8.2022–31.12.2022.
Palkinnot arvotaan 2.1.2023 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailun vastuu ja hallinnointi

Kilpailun järjestää GB Foods Suomi Oy.
GB Foods Suomi Oy
Tammiston kauppatie 7 B
01510 Vantaa

Voittajat arvotaan kaikkien osallistujien keskuudesta. Voitot ovat henkilökohtaisia. Voittoja ei voi lunastaa rahana tai siirtää kenellekään muulle. Kotitaloutta kohden voi olla vain yksi voittaja.

Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos voittajaa ei tavoiteta 7 päivän kuluessa, GB Foods Suomi Oy:llä on oikeus nimittää uusi voittaja.

Kilpailun järjestäjä pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Tietojen tallentaminen

GB Foods Suomi Oy käyttää osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä käytä tai luovuta henkilötietoja suoramarkkinointi- tai muita tarkoituksia varten ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.
Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin kampanjan toteutus sitä vaatii. Kampanjan päätyttyä rekisterin sisältö poistetaan, paitsi tapauksissa, joissa osallistuja on nimenomaisesti suostunut tähän.

Henkilötietojen tarkastus

Palvelun käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitkä henkilötiedot on kerätty tietotiedostoon tai ettei tietoja ole tallennettu.

Tarkastuspyyntö on esitettävä seuraavasti:

Kirjallinen ja allekirjoitettu tarkastuspyyntö lähetetään kilpailun järjestäjän ilmoitettuun osoitteeseen tai lähetetään sähköpostitse järjestäjän edustajalle.

Tarkastuspyyntö esitetään henkilökohtaisesti alla ilmoitetussa osoitteessa.
Kirjallinen pyyntö kuluttajapalvelulle: kuluttajapalvelu@continentalfoods.eu

Jos datatiedostoon tallennetuissa tiedoissa on virhe, rekisteröity henkilö voi lähettää korjauspyynnön järjestäjälle.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteemme on nähtävissä osoitteessa: https://continentalfoods.fi/page/tietosuojaseloste

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tilaa blogimme
Jaamme siellä helppoja ja nopeita reseptejä sekä erilaista tietoa ruoan valmistamisesta.