• 6 Annosta

Mustikka-valkosuklaa laskiaispullat

Täytä talven herkullisimmat laskiaispullat pehmeällä valkosuklaamoussella ja raikkaalla mustikkahillolla! Nopeasti valmistuva Blå Band Valkosuklaa-Nougatmousse sisältää runsaasti valkosuklaata ja herkullisen rapeita krokantteja.

Ainesosat

6-8 kpl valmiita pullia (leivo itse tai osta valmiita)

1 pkt Blå Band Valkosuklaa-Nougatmousseaineksia

2 dl kevytmaitoa

1 prk mustikkahilloa

Koristeluun tomusokeria

Valmistus

  1. Vatkaa kulhossa Blå Band Valkosuklaa-Nougatmousse -pakkauksen molemmat sisäpussit ja 2 dl kylmää kevytmaitoa kuohkeaksi vaahdoksi. Siirrä jääkaappiin jähmettymään.
  2. Siirrä jähmettynyt mousse pursotinpussiin. Jos käytät pursotusterää eli tyllaa, valitse tarpeeksi suuriaukkoinen terä niin moussen krokantit eivät jää pursotinpussiin.
  3. Halkaise pullat hieman keskikohdan yläpuolelta. Täytä pullat mustikkahillolla ja valkosuklaamoussella! Voit viimeistellä pullat sirottelemalla tomusokeria pullien päälle.

Tuotteita

Muista