Vadelma-vanilja cupcakes

 

Hempeän vaaleanpunaiset Vadelma-vanilja cupcaket ovat nopeasti valmistuva herkku niin arkipäivään kuin juhlapöytään. Kuorruta mehevät vaniljamuffinssit kuohkealla Vadelmamoussella ja koristele haluamallasi tavalla!

Ainesosat

200 g pehmeää voita

1,5 dl sokeria

2 keskikokoista kananmunaa

1 tl vaniljauutetta tai vaniljajauhetta

3 dl vehnäjauhoa

1,5 tl leivinjauhetta

1 dl kevytmaitoa

Kuorrutus:

1 pkt Blå Band Vadelmamousse-aineksia

3 dl kylmää kevytmaitoa

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Laita kulhoon voi ja sokeri. Vatkaa muutama minuutti, kunnes seos vaalenee ja on kuohkeaa. Sekoita joukkoon kananmunat ja vanilja.
  3. Sekoita vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään. Sekoita hitaasti kuivat aineet voi-sokeriseoksen joukkoon. Lisää maito ja sekoita kevyesti. Älä ylivatkaa.
  4. Nostele taikina paperisiin muffinssivuokiin. Voit halutessasi käyttää lisäksi muffinssipeltiä, jolloin leivonnaiset pitävät paremmin muotonsa.
  5. Paista 175 asteessa noin 20-25 min. Anna jäähtyä ennen kuorruttamista.

Kuorrutus:

  1. Vatkaa Blå Band Vadelmamousse-pakkauksen molemmat sisäpussit ja 3 dl kylmää maitoa kuohkeaksi vaahdoksi. Anna tekeytyä jääkaapissa 15 min.
  2. Siirrä mousse pursotinpussiin ja pursota jäähtyneiden muffinssien päälle. Tarjoile heti!

Tuotteita

Blå Band Vadelmamousse

Muista