• 4 Annosta
  • 30 min

Sitruunakastikkeella teet helpon ja maistuvan kanapadan.

Ainesosat

2 ps Blå Band Sitruunakastiketta

2 rkl Voita

4 kpl Kanan rintafileitä

2 kpl Sipulia, ohuina suikaleina

4 dl Juureksia, suikaleina (esim. porkkana, palsternakka, punajuuri)

Vihreitä kivettömiä oliiveja

Riisiä tai perunaa tarjoiluun

Valmistus

Laita uuni lämpenemään, 150 c asteeseen. Suikaloi sipuli ja juurekset. Laita riisi tai perunat kiehumaan.

Kuumenna paistinpannulla tai matalassa kattilassa voi. Paista kanafileitä muutama minuutti molemmin puolin. Lisää sipuli ja juurekset ja jatka paistamista muutama minuutti. Jälkipaista uunissa noin 10 minuuttia, kunnes kana on kypsää.

Ota pannu/kattila uunista ja leikkaa kana ohuisiin siivuihin. Laita takaisin kattilaan sipulin ja juuresten sekaan, ja lisää oliivit sekä sitruunakastike. Lämmitä hellalla miedolla lämmöllä vielä hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile riisillä tai perunoilla.

Tuotteita

Blå Band Sitruunakastike

Muista